Růžová manšestrová trojmístná rozkládací pohovka Karup Design Grab 204 cm s hnědou konstrukcí

31 447 

Popis produktu

Třímístná rozkládací pohovka Grab značky Karup Design je dle slov designérů ideálním kouskem pro trávení společného času. Jednoduchým pohybem se elegantní pohovka promění na praktické lůžko. Konstrukce z masivního borovicového dřeva s FSC certifikací je doplněna kvalitní 14 cm vysokou futonovou matrací, která v sobě kombinuje recyklovaná vlákna a 4 cm pěnu. Praktickým detailem této pohovky jsou designové opěrky, které snadno odepnete a vytvoříte tak postel pro dva. Grab se skvěle hodí do skandinávsky laděných domovů. Představuje skvělé řešení především pro menší interiéry, kde oceníte další místo na spaní. Vybrat si ji můžete v další barvě konstrukce či v mnoha barvách matrací.

Pozn.: Futonová matrace je vyrobená z přírodních materiálů, a je proto potřeba o ni pečovat. Protože absorbuje velké množství vlhkosti, nezapomínejte ji pravidelně větrat. Aby nedocházelo ke vzniku skvrn, čistěte ji pouze suchým hadříkem. V případě používání pohovky jako lůžka doporučujeme používat prostěradlo.

Pozn.: Suky jsou přirozenou vlastností masivního dřeva, díky které je každý kus nábytku originál. Povrch a barva dřeva se mohou časem měnit.

Pozn.: Interiérové fotografie jsou ilustrační, barva matrace odpovídá úvodní produktové fotografii.

 

Katalogové číslo: 132106516 Kategorie: , ,
Výrobce:Karup Design

Související produkty