Šedá kožená třímístná pohovka MESONICA Kobo 207 cm

45 034 

Popis produktu

Třímístná pohovka Kobo od značky MESONICA je kombinací komfortu a stylu. O tom vás přesvědčí podnož z lakované oceli ve spojení s čalouněním z pravé kůže v odstínu šedé. Jednoduché opěrné polštáře, úzké nohy a rovné linie zachovávají celkově lehký vzhled. V kolekci jsou dále k dispozici rohové či dvoumístné pohovky. Tato elegantní a moderní pohovka je přesně to, co potřebujete k vylepšení svého obývacího pokoje nebo pracovny.

Pozn.: Každá vrstva přírodní kůže se může lišit vzhledem a strukturou. Díky tomu se každý kus nábytku stává jedinečným. Potahová kůže se může srážet a roztahovat, čalounění se přizpůsobí podmínkám prostředí.

Tip: K čištění mokrých nebo mastných skvrn použijte hedvábný papír a následně vlhkou měkkou houbu, která skvrnu rychle absorbuje. Poté můžete přistoupit k odstranění skvrn pomocí neutrálního čisticího prostředku a vody. Znečištěné povrchy čistěte jemnými krouživými pohyby zvenčí dovnitř, vyhněte se silnému tření mokrých vláken. Po odstranění skvrny nechte uschnout při pokojové teplotě. Před čištěním doporučujeme vyzkoušet čisticí prostředek na skryté části křesla, aby nedošlo k poškození kůže. Pro prodloužení životnosti čalounění doporučujeme chránit povrch před domácími mazlíčky.

 

Katalogové číslo: MESONICA-KOBO-117A-3 Kategorie: , , ,
Výrobce:Mesonica

Související produkty