Dárková kazeta péče o ruce Meraki Northern Dawn

680 

Popis produktu

Udělejte radost někomu blízkému a obdarujte ho dárkovou kazetou od Meraki. Kazeta obsahuje certifikované organické tekuté mýdlo na ruce a krém na ruce Northern Dawn. Při péči o vaše ruce vás okouzlí vůně pomeranče, cedrového dřeva a sladkého balsamica. Výtažky z mrkve a petržele v mýdle zajistí pokožce výživu a hydrataci. Užijte si následnou péči s krémem na ruce, které obsahuje mandlový olej a kakaové máslo, zjemňující pokožku.

Pozn.: Tekuté mýdlo a krém na ruce nesou certifikaci Ecocert.

Složení: Mýdlo na ruce: Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Lauryl Glucoside, Sodium Coco-Sulfate, Glycerin, Sodium Acid, Betain, Cocamidopropyl Betain, Sodium Sulfate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sodium Gluconate, Sodium Hydroxide, Sodium Carotaativ Chloride, Dauut Kořenový extrakt, Carum Petroselinum Extract, Parfém, Limonene, Linalool, Geraniol *Složky z ekologického zemědělství. 99,2 % přírodního původu z celk. 15 % všech složek pochází z ekologického zemědělství. 
Mléko na ruce: Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, kaprylová/kaprinový triglycerid, glycerin**, glycerylstearát, glycerylstearát citrát, cetearylalkohol, prunus Amygdalus dulcisový olej*, glycerylkaprylát, kyselina stearová, teoobrasodium benzoát*, sodná sůl teoobra-benzoát. , kyselina palmitová, xylitylglukosid, kyselina citronová, anhydroxylitol, sorbát draselný, xanthanová guma, xylitol, glukonát sodný, Tokoferol, glukóza, Helianthus Annuus Seed Oil, Parfém, Limonene, Linalool, Geraniol, Citronellol, Citral. *ingredience z ekologického zemědělství. **vyrobeno s použitím organických ingrediencí 99,3 % přírodního původu z celku. 25,3 % všech složek pochází z ekologického zemědělství.

 

Katalogové číslo: 357980202 Kategorie: , , ,
Výrobce:Meraki

Související produkty